Palvelut

Ruiskumaalaus & pintakäsittely Pohjanmaalla

Tarjoamme viimeistelevää käsittelyä ja pintakäsittelyä kaikille asiakkaille, erityisesti suunnattuna veneteollisuudelle, höyläämöille, puusepänliikkeille, sahateollisuudelle, puutavarakaupalle, rakennusyrityksille sekä yksityisille.

Miksi valita Spikbacka maalaamo?

  • Laaja kokemus: Taustamme ja pitkä kokemuksemme puutavarasta näkyvät palvelumme laadussa.
  • Joustava asiakaspalvelu: Huolellinen ja joustava asiakaspalvelumme varmistaa tyytyväisyyden.

Puun ruiskumaalaus: Laadukasta työnjälkeä ja monipuolisia mahdollisuuksia

Erikoistumisemme on ruiskumaalauksessa. Tarjoamme maalauspalvelua, joka kattaa kaikki puuportaista välioviin ja listoista kiinteisiin kalusteisiin. Suosittelemme suomalaisten maalijättien Tikkurilan, Teknoksen ja saksalaisen Hesse lignal sävyjä. Tarjousta varten tarvitsemme kuvan, kohteen mitat, halutun värisävyn ja tiedot pinnan kunnosta.

Venetyö, ruiskulakkaus: Asiantuntemusta ja huolellisuutta pintakäsittelyssä

Olemme erikoistuneet veneiden erikoissisustusten pintakäsittelyyn. Yhteistyö asiakkaan kanssa on meille ensisijaisen tärkeää, ja tiivis vuorovaikutus takaa parhaan lopputuloksen. Panostamme molemminpuoliseen tarkkaan kuunteluun ja luottamukseen, mikä on avain laadukkaaseen lopputulokseen.

Design Huonekalut: Anna uusi elämä Artekin kalusteille

Ruiskulakkaamme design-huonekalut, kuten Artekin huonekalut, antaaksemme niille uuden elämän. Artekin huonekalut on suunniteltu kestämään, ja huollattamalla ne säilyvät iloa tuottavina vuosikymmeniksi eteenpäin.

Kuvagalleria

Miksi valita ruiskumaalaus?

Ruiskumaalaus tarjoaa nopean ja tehokkaan tavan saavuttaa tasaisen ja tarkan maalipinnan. Ruiskumaalaus on erityisen tehokas suurille pinnoille, se mahdollistaa laajan pinta-alan peittämisen lyhyessä ajassa.

Ruiskumaalauksen perusteet:

Ruiskutuslaitteet:

Käytämme erilaisia ruiskutuslaitteita, kuten matalapaineruiskua, korkeapainemaaliruiskua ja Airmix-ruiskua, valittuna maalaustarpeen mukaan. Oikean laitteen valinta on avain onnistuneeseen lopputulokseen.

Maalin sekoitus ja ohennus:

Ruiskutettava maali sekoitetaan oikeassa suhteessa ja tarvittaessa ohennetaan ruiskutuslaitteen vaatimusten mukaisesti. Oikea viskositeetti parantaa maalin suihkutettavuutta.

Ruiskumaalaus tekniikka:

Tärkeää on hallita ruiskutustekniikka saavuttaakseen tasaisen ja halutun maalipinnan. Etäisyys pinnasta, ruiskutuskulma ja liikkeet vaikuttavat maalipinnan lopputulokseen. Taito kehittyy harjoittelun ja kokemuksen myötä.

Miksi valita ammattilainen?

Ruiskumaalaustyöt kannattaa jättää ammattilaisen hoidettavaksi, sillä väärää tekniikkaa ja maalilaatua käyttäen maalatusta pinnasta tulee helposti epätasainen. Ammattilaisen käsissä voit olla varma, että maalatussa pinnassa ei näy esimerkiksi valumajälkiä ja että tuotteet ovat varmasti keskenään yhteensopivia.

Maalaamme kestävästi ja sitoudumme pysyvästi kestävään ja vastuulliseen toimintaan.

Perinteisestä puusepänverstaasta nykyaikaiseksi maalaamoksi – Tie kestävään menestykseen!

Laadukasta ruiskumaalausta, keskittyen veneiden erikoissisustusten pintakäsittelyyn.

Pyydä tarjous, niin me räätälöimme kilpailukykyisen tarjouksen tarpeidesi mukaan.

Pintakäsittelymateriaalit ja työturvallisuus

Työturvallisuus ruiskumaalauksessa on meille ensiarvoisen tärkeää. Tiedämme, että ruiskumaalaus voi olla haitallista terveydelle ilman asianmukaista suojautumista. Siksi noudatamme Sisäasiainministeriön asettamaa ruiskumaalaamo lakia, joka koskee ilmanvaihtokanavien ja -laitteistojen puhdistamista sekä työtekijöidemme työturvallisuutta.

Lisätietoja lakipykälistä löytyy Finlexin sivuilta.