Meistä

Meidän käsissämme aito puu herää eloon luonnollisesti toteutetulla ruiskumaalauksella. Palvelemme monipuolisesti Pohjanmaan alueella tarjoten laadukasta pintakäsittelyä niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin. Pitkä tausta ja kokemus puutavarasta näkyvät palvelun laadussa sekä huolellisessa ja joustavassa asiakaspalvelussamme.

“Aitoa puuta luonnollisesti”

Kuvagalleria

Perinteisestä puusepänverstaasta nykyaikaiseksi maalaamoksi –
Tie kestävään menestykseen!

Matka alkoi vuonna 1930, kun Martin Spikbacka loi pienen puusepänverstaan valmistaen huonekaluja ja keittiökalusteita samalla kun hän loi taidokkaita maalaus- ja tapetointitöitä alueella. 1960-luvulla veljekset Rolf ja Håkan liittyivät toimintaan, laajentaen vanhaa verstaata ja ottivat sen hallintaansa. Vuonna 1970 syntyi Spikbacka Måleri Ab, valinta vuoden yritykseksi Kronobyn kunnassa vuonna 1987.

Vuonna 2003 Spikbacka Måleri Ab yhdistyi Ab Q Paint Oy:n, joka omistetaan yhä perheessämme – nyt Thomas Spikbacka on ohjaksissa kolmannessa sukupolvessa.

Tänään meillä on yli 1100 neliömetriä tuotantotilaa ja 700 neliömetriä varastotilaa, varustettuna huipputeknologialla kuten listamaalausautomaatti, UV-linja, profiilinhiomakone ja ruiskutuslaitteet. Olemme kasvaneet ja kehittyneet vastataksemme nykypäivän pintakäsittelytarpeisiin.

Erikoistumme sisustuksen yksityiskohtien ja komponenttien käsittelyyn puusepänliikkeille, höyläämöille, sahateollisuudelle, puutavarakaupalle ja rakennusyrityksille. Tarjoamme asiakkaillemme pintakäsittelyä heidän toiveidensa mukaisesti. Tavoitteenamme on yhdistää korkeat laatuvaatimukset ja toimitusvarmuus – olemme ylpeitä siitä, että voimme olla avainasemassa paikallisten yritysten menestyksessä ja tarjota heille mahdollisuuden tuottaa laadukkaita lopputuotteita asiakkailleen