Kestävä kehitys

Panostamme huippulaatuiseen, kestävään ja turvalliseen pintakäsittelyyn, vähentäen samalla ympäristökuormitusta ja tukien vastuullista jätteiden käsittelyä. Artekin kalusteet saavat meiltä uuden elämän, säilyttäen alkuperäisen kestävyyden vuosikymmeniksi. Valitsemalla Spikbacka puumaalaamon saat kauniita, kestäviä lopputuotteita sekä sitoutumisen kestävään ja vastuulliseen toimintaan.

Perinteisestä puusepänverstaasta nykyaikaiseksi maalaamoksi – Tie kestävään menestykseen!

Tarjoamme Pintakäsittelyä laadukkaasti ammattitaidolla ja toiveiden mukaan.

Ruiskumaalaus mahdollistaa laajan pinta-alan peittämisen lyhyessä ajassa.

Pyydä tarjous, niin me räätälöimme kilpailukykyisen tarjouksen tarpeidesi mukaan.

Maalaamme kestävästi ja pysyvästi

Spikbacka sitoutuu kestävään kehitykseen, missä pintakäsittelyllä on merkittävä rooli luonnonvarojen säästössä ja uusiutuvien materiaalien käytössä. Panostamme kestävän kehityksen periaatteisiin ja huomioimme tuotteen elinkaaren kaikissa vaiheissa. Tavoitteenamme on vähentää ympäristöä kuormittavia päästöjä ja edistää tarkoituksenmukaista jätteiden käsittelyä.

Pintakäsittelyn arvot ja periaatteet

Korostamme tuotteiden kestävyyttä, turvallisuutta, tarkoituksenmukaisuutta ja toimintavarmuutta. Pyrimme parantamaan ulkonäköä ja miellyttävyyttä samalla, kun vaalimme ympäristöarvoja.

Designhuonekalut: Uutta elämää Artekin kalusteille

Design-huonekalut, kuten Artekin kalusteet, saavat uuden elämän käsittelyssämme. Takaamme, että Artekin kalusteet, jotka ovat alun perin suunniteltu kestämään, säilyvät iloa tuottavina vuosikymmeniksi eteenpäin. Kunnioitamme Artekin perintöä tarjoamalla huippulaatuista pintakäsittelyä, joka korostaa huonekalujen kauneutta ja kestävyyttä. 

Pintakäsittelymateriaalit ja työturvallisuus

Työturvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää ruiskumaalauksessa. Tunnemme vastuumme terveydestä, ja noudatamme Sisäasiainministeriön asettamaa ruiskumaalaamo lakia koskien ilmanvaihtojärjestelmiä ja työtekijöiden turvallisuutta. Lisätietoa lakipykälistä löydät Finlexin sivuilta.

Valitsemalla Spikbacka maalaamon saat paitsi huippulaatuista pintakäsittelyä myös sitoutumisen kestävään ja vastuulliseen toimintaan. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme kauniita ja kestäviä lopputuotteita samalla kunnioittaen ympäristöämme ja työntekijöidemme turvallisuutta.

Kuvagalleria

Miksi valita meidät?

Tässä viisi syytä, miksi asiakkaamme valitsevat juuri meidät:

  1. Selkeä tarjous: Panostamme selkeään ja nopeaan asiakaspalveluun. Tarjouksemme pitää – ei yllätyksiä.
  2. Ammattitaitoiset maalarit: Korkealaatuinen koulutus varmistaa, että maalarimme ovat varustettuja tarvittavilla taidoilla. Tyytyväinen työyhteisö takaa taitavat ja onnelliset ammattilaiset.
  3. Vastuullisuus: Yli 90 vuoden historia puusepänverstaasta maalaamoksi kertoo sitoutumisestamme alaan. Olemme luotettava kumppani monille yrityksille ja yksityisasiakkaille Kruunupyyssä ja ympäröivällä alueella.
  4. Ajanmukaiset työvälineet: Viimeisimmät työvälineet takaavat tehokkaan ja siistin ruiskumaalauksen tinkimättä lopputuloksen laadusta.
  5. Tyytyväinen asiakaskunta: Monien sukupolvien ajan palvelleena asiakaskuntamme koostuu lähialueen yrityksistä ja yksityishenkilöistä. Tyytyväisyys on meille kunnia-asia.