Ota yhteyttä

Pintakäsittely laadukkaasti ja toiveiden mukaan – tuki paikallisille yrityksille

Tarjoamme asiakkaan toiveiden mukaista pintakäsittelyä korkeilla laatuvaatimuksilla ja toimitusvarmuudella. Tavoitteenamme on tukea paikallisten pienyritysten ja keskisuurten yritysten mahdollisuuksia tarjota asiakkailleen ensiluokkaista lopputuotetta. Erikoistumme sisustuksen yksityiskohtien ja komponenttien käsittelyyn puusepänliikkeille, höyläämöille, sahateollisuudelle, puutavarakaupalle, rakennusyrityksille ja veneteollisuudelle.

”Pohjanmaan luotettava puumaalaamo since 1930”

Ruiskumaalaus hinta mietityttää? Ota yhteyttä!

Pitkä tausta ja kokemus puutavarasta näkyvät palvelun laadussa sekä huolellisessa ja joustavassa asiakaspalvelussamme. Ota meihin yhteyttä kuullaksesi lisää – Spikbacka Oy!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Miksi valita meidät?

Tässä viisi syytä, miksi asiakkaamme valitsevat juuri meidät:

  1. Selkeä tarjous: Panostamme selkeään ja nopeaan asiakaspalveluun. Tarjouksemme pitää – ei yllätyksiä.
  2. Ammattitaitoiset maalarit: Korkealaatuinen koulutus varmistaa, että maalarimme ovat varustettuja tarvittavilla taidoilla. Tyytyväinen työyhteisö takaa taitavat ja onnelliset ammattilaiset.
  3. Vastuullisuus: Yli 90 vuoden historia puusepänverstaasta maalaamoksi kertoo sitoutumisestamme alaan. Olemme luotettava kumppani monille yrityksille ja yksityisasiakkaille Kruunupyyssä ja ympäröivällä alueella.
  4. Ajanmukaiset työvälineet: Viimeisimmät työvälineet takaavat tehokkaan ja siistin ruiskumaalauksen tinkimättä lopputuloksen laadusta.
  5. Tyytyväinen asiakaskunta: Monien sukupolvien ajan palvelleena asiakaskuntamme koostuu lähialueen yrityksistä ja yksityishenkilöistä. Tyytyväisyys on meille kunnia-asia.